Meerkerk Loon en Verhuur
06-20 57 06 89

Review klanten

Top! Snel en vakkundig. Aardige vaklui die keurig netjes werken.
3 aug 2021 Bodegraven Frank de Vroed

In eerste instantie gevraagd voor het afgraven van onze tuin maar na een heel fijn contact zelfs de hele tuin aan laten leggen!! Goede prijs, gezellige mensen en vooral vaklui!!
13 jul 2021 Hendrik-Ido-Ambacht Bob Weber

We zijn heel erg tevreden over Martijn en zijn mannen. Bij het eerste contact stelde hij al voor om langs te komen voor een opname. Dat was erg fijn nadat we al van 2 anderen een prijs kregen vanaf alleen maar foto's. Nu wisten we zeker dat we serieus genomen werden. Ook daarna was er veelvuldig contact bij het doorspreken van de details. Het werk werd goed uitgevoerd en ze hadden veel kleine machientjes (die door onze smalle tuinpoort pasten) waar ze super handig mee waren. Er is veel werk verzet (ondanks het heel slechte weer in 1 week). En met het resultaat zijn we heel blij. Weer een nette tuin met beschoeiing, kunstgras, vlonder en aangelegde verlichting. Volgend jaar deel 2 van de tuin! :-)
28 jun 2021 Barendrecht Monique Van Meenen

Wij zijn uitermate tevreden over het geleverde werk. Vanaf de besprekingen m.b.t. de opdracht / offerte tot aan de uitvoering was men steeds zeer betrokken en dachten ze ook echt met ons mee. Gedurende de hele uitvoering waren ze altijd goed bereikbaar, stonden ze ons steeds goed te woord en gaven ons gedegen advies. Zelfs tot ver na werktijd in de vrije uren namen ze de tijd voor ons. Ook over de uitvoering niets dan lof. Je kunt echt zien dat dit vakmensen zijn die weten wat er verwacht wordt en het niet voor het eerst doen. De kleinste details -waar wij zelf niet aan gedacht hadden- worden gezien en opgepakt. Afspraak is ook echt afspraak. We werden ook blij verrast door thuis te komen en dat er van het resthout een zeer leuke bijzettafel was gefabriceerd. Kortom zeer flexibele meedenkende vakmannen met hart voor hun werk. Wij zouden ze absoluut aanbevelen.
15 jun 2021 Barendrecht Ricardo Maru

Wat een supermooie beschoeiing hebben deze vakkundige mensen voor ons gemaakt! We zijn echt heel erg tevreden! De kwaliteit is heel goed, de communicatie was super, en fijn dat Martijn zo snel kwam kijken en al snel een gaatje had om deze klus te doen. Ook heel fijn dat hij met ons mee heeft gedacht. Kortom geweldige service! Wij zijn meer dan tevreden en raden iedereen Meerkerk Loon en verhuur van harte aan!
20 mei 2021 Sprang-Capelle Angela Kroezen

Weinig volk gezien die zo hard en zo correct aan het werk gaan. Klus is ruim binnen de tijd klaar en precies zoals uitgelegd.
Eerlijkheid, duidelijkheid en punctualiteit .... goed werk jongens, tot de volgende klus .
23 apr 2021 Klaaswaal baris kocamanbas

Goede snelle communicatie, afspraak is afspraak, en prettige werksfeer.
14 apr 2021 Hendrik-Ido-Ambacht Michael Eleveld

Wat een vakmensen. De klus is perfect uitgevoerd en ook iets eerder dan gepland. Martijn is heel prettig in de omgang. Op alle vragen had hij een vakkundige antwoord. Kortom ik raad Martijn zeer zeker aan.
10 apr 2021 Nieuwegein Roy Bakker

Martijn Meerkerk was prettig in het contact en reageerde snel. Hij is samen met een collega's vooraf de locatie komen bekijken om met ons de werkzaamheden door te spreken. Op de werkdag zelf werd goed en kundig werk geleverd. Alle afspraken werden nagekomen. Meerkerk Loon en Verhuur is wat mij betreft een aanrader.
10 apr 2021 Den Haag Helene Marcus

Afspraak was snel rot stand gekomen.
Heldere communicatie en prijsafspraak.
Alles perfect geregeld conform afspraak en het zand is keurig netjes gestort en ge√ęgaliseerd.
10 apr 2021 Rhoon Arjan Jager

Aan deze man kan je alles toeverlaten zijn communicatie uitvoering alles top gedaan..
Wij weten wie we aanraden en complimenten voor het uitvoeren.
7 mrt 2021 Heerjansdam Michael Kroezen

Meerkerk Loon & Verhuur

Meerkerk Loon & Verhuur
Schoonenburgweg 20
2957 LB Nieuw-Lekkerland

Kvk: 60268093
Btw: NL002243626B26

Tel: 06 - 20 57 06 89

meerkerk.loonenverhuur@gmail.com
© 2024 Meerkerk Loon en Verhuur  - Website realisatie door Vanderperk Groep