Meerkerk Loon en Verhuur
06-20 57 06 89
  • home
  • Grondverzet Nieuw-Lekkerland

Grondverzet Nieuw-Lekkerland

Grondverzet Nieuw-Lekkerland | Meerkerk Loon en Verhuur

Grondverzet Nieuw-Lekkerland


Zoekt u een professioneel bedrijf voor het grondverzet in Nieuw-Lekkerland of in de nabije regio? U bent bij Meerkerk Loon en Verhuur aan het goede adres als u een bedrijf zoekt die met u meedenkt, meekijkt, naar oplossingen zoekt en de klus geklaard krijgt. Wij gaan verder waar anderen stoppen!

Professioneel afgraven


Wij hebben meer dan elf jaar ervaring in de pocket, dit betekent dat wij weten wat we doen. Wilt u een complete tuin, terras of vijver laten aanleggen? Dan moet er eerst gegraven worden om daarna weer opgevuld te kunnen worden met bijvoorbeeld zand, grond of voor de oprit met puin voor een harde ondergrond. Wij gebruiken moderne machines om dit voor u te doen. Wilt u dus een bedrijf dat uw grond op professionele wijze zal afgraven? Wij zijn er voor grondverzet in Nieuw-Lekkerland en regio!

Grootschalige projecten


Wij staan bekend als hét bedrijf in grondverzet in regio Nieuw-Lekkerland en dat merkt u direct. Ons team beschikt stuk voor stuk over een ruime hoeveelheid ervaring en heeft de expertise om ook grootschalige projecten aan te kunnen. Elk project is een uitdaging waar we graag aan meewerken. Er is niets wat wij niet op kunnen pakken. Wat dacht u van een nieuwe oprit? Wij graven de grond voor u af en samen maken wij een plan om uw oprit te asfalteren of te bestraten. Wij doen alles professioneel en met oog voor detail.

Neem gerust contact met ons op


Of het nu om afgraven gaat van een complete tuin, het uitgraven van een vijver of wellicht het afgraven van grond voor parkeerplaatsen of een oprit, bij Meerkerk Loon en Verhuur doen we dit voor u als particulier maar ook als bedrijf. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie wilt, dan mag u vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij vertellen u graag meer over onze diensten!

info@meerkerkloonenverhuur.nl  
 06 - 20 57 06 89

Meerkerk Loon & Verhuur

Meerkerk Loon & Verhuur
Schoonenburgweg 20
2957 LB Nieuw-Lekkerland

Kvk: 60268093
Btw: NL002243626B26

Tel: 06 - 20 57 06 89

meerkerk.loonenverhuur@gmail.com
© 2024 Meerkerk Loon en Verhuur  - Website realisatie door Vanderperk Groep