Meerkerk Loon en Verhuur
06-20 57 06 89
  • home
  • Damwanden Nieuw-Lekkerland

Damwanden Nieuw-Lekkerland

Damwanden Nieuw-Lekkerland| Regio Nieuw-Lekkerland| Meerkerk Loon en Verhuur

Damwanden in Nieuw-Lekkerland


Zoekt u een specialist in damwanden, in omgeving Nieuw-Lekkerland? Meerkerk Loon en Verhuur is een specialist als het gaat om damwanden. Bij ons bent u aan het goede adres als u een specialist zoekt voor uw damwanden in Nieuw-Lekkerland en regio.

Welke oeverbescherming is nodig?


Wanneer zou u kiezen voor een damwand in plaats van beschoeiing? Beiden zijn ze de meest voorkomende oeverbeschermingen, maar er zit wel verschil tussen een schoeiing en een damwand. Een beschoeiing bestaat uit verticale palen en horizontale planken, een damwand bestaat uit enkel verticale planken die over de volledige lengte de grond in gaan. Een ander verschil is de functie van de oeverbescherming. Een beschoeiing is in feite een soort van schutting voor het water of het afkalven van grond, in uw tuin bijvoorbeeld. Een damwand zal worden geplaatst als een beschoeiing niet voldoet. Dit kan het geval zijn als bijvoorbeeld het hoogteverschil te groot is, of wanneer het belangrijk is dat de grondconstructie kerend werkt in plaats van oeverbeschermend. Welke oeverbescherming er nodig is, Meerkerk Loon en Verhuur is dé specialist die u zoekt voor passend advies!

Wij geloven in oplossingen


Meerkerk Loon en Verhuur weet dat er voor elk probleem de juiste oplossing bestaat. Wij hebben al heel wat damwanden mogen plaatsen, dus weten wij waar wij het over hebben. Wij geloven in oplossingen! Meerkerk Loon en Verhuur is er voor zowel particulieren als bedrijven. Grootschalige aanpak van projecten en wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wij zijn ervan overtuigd dat voor elk probleem een oplossing te bedenken valt! Waar anderen stoppen, gaan wij verder!

Vrijblijvend contact


Heeft u een specialist nodig voor maatwerk in damwanden? Wij kijken graag met u mee hoe wij u kunnen helpen. Voor een vrijblijvend gesprek of vragen kunt u altijd contact opnemen.
 info@meerkerkloonenverhuur.nl  
 06 - 20 57 06 89

Meerkerk Loon & Verhuur

Meerkerk Loon & Verhuur
Schoonenburgweg 20
2957 LB Nieuw-Lekkerland

Kvk: 60268093
Btw: NL002243626B26

Tel: 06 - 20 57 06 89

meerkerk.loonenverhuur@gmail.com
© 2024 Meerkerk Loon en Verhuur  - Website realisatie door Vanderperk Groep