Meerkerk Loon en Verhuur
06-20 57 06 89
  • home
  • Beschoeiing Nieuw-Lekkerland

Beschoeiing Nieuw-Lekkerland

Beschoeiing Nieuw-Lekkerland | Meerkerk Loon en Verhuur

Beschoeiing in Nieuw-Lekkerland en regio


Ligt uw prachtige tuin aan het water en heeft het een goede bescherming nodig? Voor beschoeiing in Nieuw-Lekkerland en regio bent u bij Meerkerk Loon en Verhuur aan het goede adres. Wij zijn dé specialist als het gaat om beschoeiing in Nieuw-Lekkerland en regio.

Waarom beschoeiing?


Een goede beschoeiing van uw waterkant of oever is nodig als uw tuin aan het water ligt. Een degelijke beschoeiing zorgt ervoor dat uw, met zorg aangelegde tuin, niet wegzakt en stabiel blijft ondanks invloeden van de natuur. Maar niet alleen beschoeiing van de waterkant doen wij voor u. Wist u dat beschoeiing ook goed is voor schuin aflopende tuinen? Meerkerk Loon en Verhuur is dé specialist als het gaat om beschoeiing van de waterkant of schuin aflopende tuinen in Nieuw-Lekkerland en regio.

Voor elk probleem een oplossing


Bij Meerkerk Loon en Verhuur hebben wij al heel wat kilometertjes beschoeiingen erop zitten en wij weten dus waar wij over praten. Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij blinken uit in grootschalige aanpak van projecten en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wij zijn ervan overtuigd dat voor elk probleem een oplossing te bedenken valt! Waar anderen stoppen, gaan wij verder!

Wij werken met duurzame materialen


Wij vinden het heel erg belangrijk dat u lang kunt genieten van en in uw tuin. Ook wat betreft het milieu en uw portemonnee, werken wij graag met duurzame materialen. Een schoeiing kan bestaan uit allerlei materialen. Toch is het meest voorkomende materiaal houtsoorten en dus duurzaam. Natuurlijk luisteren wij graag naar uw wensen wat materiaal betreft en kijken graag met u mee naar de opties.

Vrijblijvend contact


Heeft u een beschoeiing specialist nodig? Wij kijken graag samen met u mee hoe wij u kunnen helpen met het beschoeiingen van een waterkant of uw aflopende tuin. Voor een vrijblijvend gesprek of vragen kunt u altijd contact opnemen.
 info@meerkerkloonenverhuur.nl  
 06 - 20 57 06 89

Meerkerk Loon & Verhuur

Meerkerk Loon & Verhuur
Schoonenburgweg 20
2957 LB Nieuw-Lekkerland

Kvk: 60268093
Btw: NL002243626B26

Tel: 06 - 20 57 06 89

meerkerk.loonenverhuur@gmail.com
© 2024 Meerkerk Loon en Verhuur  - Website realisatie door Vanderperk Groep